Kärrtorp Centrum får mobilservice!


I mars öppnar Bahaa, Avass och Mohammad sin butik Mobilko på torget i Kärrtorp Centrum! De blir granne med frisör Elias bland annat! Jag möter upp två av de tre vännerna – Bahaa och Avass – på Kärrtorp Centrums populära fik.

Bahaa har drivit butiker förut både i och utanför Sverige, Avass har tidigare varit butikschef och de tre killarna har alla jobbat ihop i samma butik. Det var så de lärde känna varandra! De menar att mobilbranschen är på framfart i och med att alla har en smartphone och visst är det bättre att laga än att slänga? En reparation tar oftast inte mer än en kvart, berättar de – “man hinner oftast få den lagad på lunchen!”

Vännerna jobbar mycket men det finns alltid tid för fika och mat! Det är viktigt att ta paus! Förutom passionen för mobiltelefoni har de alla tre ett stort intresse för katter!

Håll utkik på sociala medier!
       

 

Bild & text: Fotograf Helena Berzelius, Studio LeaTillbaka till aktuellt