En stor färgsprakande karneval!


I år blir något alldeles extra den 4-6 juni i Kärrtorp! En storstilad, vild karneval med bild, dans, musik och scenkonst! I år vill vi erbjuda många människor möjlighet att hitta sina egna uttryck och alla är välkomna att delta i skapandet!

Förberedelserna är igång. Vi tänker oss karnevalståg med cyklar, kärror, sängar på hjul, rullatorer, vagnar osv där alla är med – stora som små, långa som korta, kantiga som runda, sura som glada, ängsliga som djärva. Ensamma blir flera, flera blir många!

Många blir Kärrtorp! Tja, vem vet var det slutar. Den här dagen är inget omöjligt. Karnevalen är en fest för livet som så många av oss längtar efter, en hyllning till den skapande lekens urkraft av gemenskap och glädje.

Är DU sugen på att vara med och skapa denna karneval? Ring eller maila Kent eller Kajsa på Teater Reflex!

Kent Ekberg, regissör: kentsodrafot@gmail.com / 0706048821
Kajsa Nordin, producent: kajsa@teaterreflex.se / 0704610940

 Tillbaka till aktuellt