Teater Reflex

Öppet vid evenemang.

Besöksadress: Kärrtorpsplan 14.

Teater Reflex är en folklig teater i förorten, en mötesplats där många människor, unga som gamla, arbetande som arbetslösa, teaternoviser som professionella, med alla slags kulturella bakgrunder, ges rätten till delaktighet i individuellt och kollektivt skapande. Vi gör egna produktioner med många människor på scenen och fungerar också som gästspelscen. Vi finns delar lokal med Bio Reflexen i Kärrtorp.

www.teaterreflex.se

KARNEVALEN 

Vi gör årets stora fest – en stor färgsprakande karneval, 4-6 juni 2022 i Kärrtorp.
Tillsammans gör vi en storstilad, färgsprakande, vild och omöjlig karneval. Vi arbetar med karnevalen hela våren, informerar intresserade, skapar breda samarbeten, engagerar gamla och nya medlemmar, i samarbete med företagare och lokala organisationer.
Vi vill erbjuda många människor möjlighet att hitta sina egna uttryck i bild, dans, musik och scenkonst, bli med i en kör eller en del av en kollektiv teaterföreställning. En del av karnevalen är att inviga vårt nya torg.
För att skapa behöver man ett rum. Ett offentligt demokratiskt rum där alla har samma rätt att vistas. En mötesplats. En scen för berättelser. Ett torg.

Är du nyfiken eller vill vara med, kontakta oss gärna!

KONTAKT
Kajsa Nordin, producent 070-461 09 40, kajsa@teaterreflex.se

Kent Ekberg, regissör 070-604 88 21, kent@teaterreflex.se

eller kika in på vår websida och anmäl dig:
https://www.teaterreflex.se/karnevalen-i-karrtorp-2022/